MERSİN / AKDENİZ - Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. ortak sınav tarihleri

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 2. ortak yazılı sınav tarihlerimiz

Haz

okulumuzda her gün 40 Kavram”, “40 Ayet”, “40 Hadis”, “40 Şair 40 Şiir” etkinliklerimiz. bir tanesi okul panomuzda sergilenmektedir.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ GEZDİĞİ TARİHİ MEKANLARI VE GÖRDÜĞÜ YERLERDE YAŞADIĞI DUYGULARI KALEME ALARAK ANI VE GEZİ YAZILARI YAZARAK DUYGULARINI KALEME DÖKTÜLER.

May

Okulumuz öğrencileri sma hastası Duru Kuş'a tedavilerine yardımcı olması adına bağışta bulundular.

Mrt

Tartışarak anlaşıyoruz Münazara etkinliği kapsamında öğrencilerimiz 40 kavram 40 şiir 40 şair konularında tartışma ve sunuculuk faaliyetleri gerçekleştirdiler.

Mrt

Okul içi mekanlarda; merdiven , koridor ve sınıf cam kenarlarında öğrencilerimizle saksıda çiçek yetiştirildi.

Ara

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN SEMİNERLER DÜZENLENDİ.METİNLER,RESİMLER,VE ŞİİR ÇALIŞMALARI YAPILARAK 15 TEMMUZ GAZETE YAYINLANDI.

Mrt

Bütün öğrencilerimizle beraber "Yukarı Bak" filmini izledik. Öğrencilerimiz tarafından sevilen gösterimimiz büyük ilgi gördü. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz...